Hudplejens Ipod til ansigt og hårbund

Giv dig selv en foryngelseskur hjemme hos dig selv

Vil du stoppe ældningsprocessen i huden, og har du ikke lyst eller tillid til Botox eller Restylane, så er Galvanic Spa apparatet det tætteste du kan komme på kniven og det uden at miste din mimik, dit særpræg.

Galvanic Spa apparatet, er et lille håndholdt apparat, der ved hjælp af selvjusterende , galvaniske (elektriske) strømme og med anvendelse af specielle ansigtsgeler henholdsvis fremmer tilførslen af vitaminer, mineraler, urter og ekstrakter til huden, hvilket renser, fugter og giver en bedre blodcirkulation til huden og derved en sundere udstråling.

Det er som aerobic for dit ansigt, og huden vil se synligt yngre ud og den vil føles strålende og forynget med fordele, der varer ved i fremtiden.

Inden galvanic spa behandling, er det en god ide, at fjerne de døde hudceller med Exfoliant Scrub, som indeholder havkiselalger.

 

  • Galvanic spa behandlingen er opdelt i 2 trin. Pre-treatment og treatment geler med AgeLOC, revolutionerende og aldersbekæmpende. Genopfrisker træt hud ved at fremme celleenergien –  samtidig med at den bliver tilført gavnlige ingredienser og hudens fugtniveau øges. Klik her for at se apparatet.

 

1275940964590-cache-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som 60-årig var jeg meget tyndhåret, og derfor tog jeg en Nutriol Hair Fitness Treatment kur i 3 måneder, og vupti havde mit hår fået volumen og fylde igen, ved at hårbunden blev remineraliseret.

Kender du nogen, som vil have glæde af en hårbundskur, så mail til mig på leise@hestbaek.com og jeg vil fortælle, hvordan jeg gjorde. Der ligger også en video, som viser, hvordan du skal gøre.