Kost og kosttilskud

Life Pak

Er det nødvendigt, at vi som moderne mennesker skal tage kosttilskud? Er en varieret sund kost ikke tilstrækkelig til at sikre et langt og sundt liv?

 

Din krop er sammensat af milliarder af celler, der hver for sig har en kortere eller længere levetid, men alle celler i din krop er totalt udskiftet efter 7 år. Til opbygning af nye celler skal din krop hver dag bruge nye friske byggesten (næringsstoffer). Din krop består af ca. 90 livsvigtige næringsstoffer, der udgøres af 60 mineraler og spormineraler, 16 vitaminer, 12 aminosyrer og 3 fedtsyrer. Oprindeligt var det naturens mening, at du skulle indtage disse næringstoffer gennem den mad, du spiste. Det vil sige at planter, frugter, korn og andre afgrøder skulle trække 60 mineraler op af jorden, og derpå nedbryde og omdanne mineralerne i deres rodnet, stængler, blade osv. til “kolloide organiske mineraler” som din krop let kan optage og anvende som friske byggesten. Men desværre må vi konstatere, at vor landbrugsjord har været udpint for mineraler i de sidste mange år, og vi forarbejder fødevarerne, så kvaliteten af vore fødevarer i dag, ikke er hvad den var tidligere.

Industrielle og intensive produktionsmetoder formindsker vitamin- og mineralindholdet, og langt de fleste af os, spiser ikke altid, det vi burde.

Det betyder, at dine nye celler vil være tvunget til at hente deres byggesten fra din krops eksisterende celler, og anvender dermed nedslidte eller skavankbehæftede genbrugsmaterialer til deres genopbygning.

Dine nye celler må f.eks. hente den nødvendige kalcium fra f.eks. dine knogler, og du har dermed en begyndende knogleskørhed.

De henter selén fra dit hjertekar-system og fra dit immunforsvar, så du udsættes for sygdomme som f.eks. svækket hjerte eller kræft.

Kosttilskud med de nødvendige vitaminer og mineraler
Kosttilskud med de nødvendige vitaminer og mineraler

Billedet ovenfor viser, hvor meget du skal spise hver dag, for at få de vitaminer og mineraler, som findes i Life Pak.

For de fleste af os er det indlysende, at havens planter bliver frodigere, smukkere og vokser bedre, hvis vi gøder og kalker. Hvorfor kan vi ikke betragte os selv på samme måde? Vi har hele tiden behov for næring og energi for at kunne fungere, eftersom vore celler hele tiden deler sig.

På et år er 99% af atomerne i kroppen blevet udskiftet, og hvis de ikke får tilført nyt byggemateriale, får vi det dårligere.

Mange er ikke i tvivl, når det gælder deres bil. Der ved de godt, at det er fornuftigt at forebygge inden den brænder sammen.

Kosttilskud, der bruges klogt, kan forebygge mange aldersrelaterede sygdomme og på dramatisk vis vende din biologiske alder og vedligeholde og styrke din ungdommelige vitalitet.

Min egen livsforsikring er at spise kosttilskud, vitaminer og mineraler hver dag.

Vil du være sikker på at spise kosttilskud der virker, så klik her.

Life Pak styrker knoglestrukturen, forebygger og vedligeholder et godt kredsløb, forbedre sukker- og insulinstofskiftet, styrker immunforsvaret og udsætter ældningsprocessen.

Drik rigeligt med frisk rent vand. Drik et glas vand, når du står op om morgenen (gerne tilsat citron, da det virker udrensende), drik et glas vand før hvert måltid og drik et glas vand inden du går i seng. Du skal helst drikke mindst 2 liter vand om dagen.

Malta i 2010, hvor vi fejrer min 65 års fødselsdag
11828546_10206735979375215_7113205222774824194_n
Taget i 2015 i min have efter en ferie på Kreta