Udtalelser

Jeg har været så heldig at få en ansigtsbehandling og følgende indgik i behandlingen: Rensning af huden, ansigtsmaske, ansigtsmassage med særligt apparat, afsluttende med serum og creme. Udover behandlingen har Leise et lille “hjemmelaboratorium”, hvor hun dokumenterer, hvorledes produkterne rent faktisk absorberes af huden og ikke bare lægger sig i et lag udenpå. Det var jeg ret imponeret af. Jeg bruger til daglig gode produkter, men jeg må sige, at efter min behandling med Nu Skin var jeg ret himmelfalden. For at kunne se forskel på ansigtsmassagen, blev jeg kun masseret i den en halvdel af ansigtet, og der var en klar forskel. Men der var også en klar forskel på mit ansigt, fra jeg kom til jeg gik. Min hud strålede, som jeg aldrig har set den stråle før, og det i sig selv, er nok til, at jeg skal til at bruge Nu Skins produkter.

Lorena Plæhn

Galvanic Spa og Nu Skins cremer har betydet, at jeg har fået en flottere og mere strålende teint samtidig med, at huden er blevet strammet op. Fra barn har jeg periodevis lidt af pletskaldethed. Nutriol og Galvanic Spa har betydet en tryghed for mig, da jeg nu ved at bruge disse to ting i kombination i løbet af få uger, vil få pletterne til at forsvinde igen. Galvanic Spa med Body Shaping gel har familien og jeg brugt med stor succes til sportsskader og muskelinfiltrationer.

Af øvrige cremer kan jeg varmt anbefale Liquid body lufra og creamy hydrating masque. Af Epochs produkter er jeg især glad for deres shampoo og fodbalsam – sole solution. Det er nemt at bestille via sin ADR på nettet og dermed opnå procenter.

Britt Landberg

Jeg vil bare sige, at jeg fik mine Nu Skin produkter i går, og jeg er efter 24 timers forbrug, allerede helt forelsket i dem. Dog skal jeg lige vænne mig til, at jeg ikke skal bruge tonic, men det er jo bare en vanesag. Jeg glæder mig til at implementere flere og flere af produkterne i vores husholdning, og vil da bestemt også reklamere for dem i vores vennekreds.

Janne Leth Førgaard

Jeg har haft fornøjelse af at afprøve flere af Nu Skins produkter og jeg er kun blevet positivt overrasket. Jeg har gennem årene brugt mange forskellige produkter og kosmetologer, så jeg har gjort mig mange erfaringer på området. Pænere hud og mere energi er blandt mine argumenter for at bruge Nu Skins hudprodukter og kosttilskud. Det er tydeligt, at du har stor erfaring med Nu Skins produkter og jeg var vild med din præsentationsrunde.

Jeg har nu brugt AgeLOC produkterne og Galvanic Spa apparatet i en kortere periode, og jeg må side, at det giver hurtige resultater. Min hud føles mere fugtmættet, glat og blød på en silkeagtig måde. Det er hurtigt og nemt at bruge produkterne , og de har en størrelse, så de er nemme at tage med sig. Desuden er de drøje i brug bl.a. fordi huden hurtigt bliver mættet.

Jane Nagel

Da jeg tog de anbefalede 3 Vitality 2 gange daglig, blev jeg helt konfus, svimmel og søvnløs. Men efter at være gået ned til 3 daglig (2 om morgenen og 1 sen eftermiddag) kunne jeg mærke en forandring. Jeg kunne virkelig mærke en forskel og efter ca. 4 uger var mit energiniveau hævet rigtig meget. Jeg tænker mere klart, er fokuseret og kan sagtens læse en tekst sent om aftenen. Mit søvnbehov (som altid har været stort) ligger nu på ca. 7 timer og jeg vågner frisk hver morgen ca. 6.30. Det er en fantastisk forandring, fordi mere energi giver så meget mere mentalt overskud til alting. Min mand siger, at jeg er blevet gladere og griner mere, så nu vil han også have Vitality.

Ciane Bengtsson