Opnå et vægttab, som varer resten af livet

Er du klar til en forvandling på 90 dage? Vil du se yngre ud?

TR90 er et banebrydende vægtkontrolsprogram, der tager udgangspunkt i de nyeste videnskabelige  fremskridt. Det er verdens første gen-baserede vægttabsprogram, der forener krop og sjæl, og bidrager til et bedre udseende.

Du skal ikke tælle kalorier eller drikke proteinpulvere.

TR90 forbedrer dit stofskifte og vedligeholder din muskelmasse.

Med traditionelle slankekure taber man både vand, fedt og muskler. Muskelmasse kan udgøre mellem 20-40% af det samlede vægttab, og så nedsættes stofskiftet. Med TR90 fokuseres der på at redefinere kroppens komposition, og det gør man ved at opretholde muskelmassen igennem indtag af proteiner fra M-bar, innovativ kostplan, ændring af balancen og ved at gøre det lettere at opnå ens mål. For at forbrænde mere skal din muskelmasse være højere end din fedtmasse, for det er dit basalstofskifte, som afgører hvor mange kalorier du forbrænder.

TR90 virker uden gener, ændrer dit mindset, din viljestyrke, og du vil blive forbavset over hvor let det er. Du føler ingen sult.

Programmet hjælper dig til at ændre din livsstil.

M-bars. Du skal erstatte et måltid om dagen med en proteinbar. Hver bar er en erstatning for et hovedmåltid. Indeholder det rette niveau af proteiner, der bidrager til opretholdelsen af en øget muskelmasse.

Et 2- ugers boost, der forbereder dig på en vedvarende succes. Ved at få din krop i balance kan du opleve den motivation, man før med en pænere kropsform. Produktet indeholder tornet pærekaktus, blodappelsin, granatæble og safran, som hjælper dig med at opretholde et positivt humør.

Complex F tabletter, som får din krop op i omdrejninger. Indeholder ingredienser  som citrusfrugt, løg, grapefrugt, cayennepeber, blodappelsin og grøn the, der bidrager til en øget forbrænding.

Complex C tabletter, som hjælper dig med at styrke viljestyrken på din rejse. Indeholder kakao, granatæble og surkirsebær.

Se her min krops forvandling efter 90 dage. Jeg har tabt mig 4,3 kg og i alt 25cm  overalt på kroppen (9cm i taljen), og det helt uden at føle sult.

Jeg føler mig så godt tilpas og jubler over min krop.

Kunne du tænke dig at prøve at se, hvad TR90 kan gøre for din krop?

 

Skærmbillede 2014-02-09 kl. 11.30.06