Lad batterierne op

Er du parat til at føle dig ung? Er du parat til at opleve følelsen af frihed, når krop og sind arbejder sammen i harmoni?

R2 er Nu Skins seneste innovative kosttilskud, som indeholder to produkter, day og night, der er designet til at komplementere hinanden.

R2 day (identisk med Vitality) tages om morgenen og giver dig energi til at gå en ny dag i møde. Indeholder Cordyceps sinensis, granatæble og ginseng.

R2 night tages om aftenen og bidrager til en frisk start på dagen. Indeholder blodappelsin, vindruekerner, broccolifrø og Selen, som beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Cellernes mitochondrier, som er cellernes batterier, bliver ladet op med energi indefra, så de får deres ungdommelige aktivitet tilbage.

Klik her for at se, hvad Vitality er.

Vitality styrker dig på 3 vigtige dimensioner:

  1. Fysisk (udholdenhed, modstandskraft, resistens mod træthed)
  2. Mentalt (klarhed, fokus, koncentration, hukommelse)
  3. Sexuelt (lyst, libido)

1363615180232-cache

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referencer på Vitality

Martin 38 år. Bemærkede hurtigt en stor forskel i søvnen, hvad enten det var få eller mange timer, så vågner jeg nu altid med en friskhed jeg aldrig har oplevet før. Jeg spiser som normalt, men har ikke trætheden i løbet af dagen, som gør at jeg må have en pause. Måske er det derfor, at jeg siden Vitality starten tabte mig ca. 10 kg. Jeg har et par gange været i byen til julefrokoster og lignende, og før Vitality, betød en tur i byen 1-2 dages tømmermænd. Nu efter Vitality er jeg frisk stort set når jeg vågner.

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal “sige” – ville ønske jeg de seneste 2 uger havde gået rundt med div. måleudstyr på 🙂 Jeg er bare SÅ fyldt med energi – sover godt om natten, er frisk og udhvilet om morgenen, klør på i arbejdstiden, og ligeledes når jeg kommer hjem. Det kan tælles på 1 hånd de gange jeg har måttet hvile efter arbejdstid! Jeg vil ikke som sådan sige hukommelsen er blevet bedre, endnu, men jeg har mentalt overskud til ikke at blive vred/ked af det når den svigter. Jeg løber med høj energi 3 x i ugen – og kan næsten ikke få stoppet, når jeg kommer hjem. i søndags løb vi de normale 6,5 km i Vesterskoven, da vi var færdige, løb jeg derfra og hjem…var bare flyvende, FEDT! Har faktisk rigtigt svært ved at finde sofaen om aftenen…..efter spisetid er jeg som regel ude at gå, føler virkelig jeg bare skal være i gang, på den super fede måde. De må altså gøre en forskel, for det er jo ikke ligefrem på denne her årstid man løfter sig, rent energimæssigt, men har bare overskuddet, både fysisk og psykisk. Så jeg håber du er klar med næste glas, så jeg ikke “går ned” indtil februar…..TAK for hjælpen, … ”

”Jeg er glad 🙂 Her er der et produkt, hvor jeg virkelig kan mærke en forskel. Jeg har nu prøvet Vitality i 1 måned. Allerede efter en lille uge, kunne jeg mærke en forskel, som er blevet gradvist bedre. Jeg har ikke uro i benene efter at have dyrket motion, hvilket tidligere var et meget generende problem. Jeg sover meget bedre om natten, hvilket igen bevirker at jeg er mere frisk om dagen/aftenen. Faktisk har jeg end ikke overvejet at tage en lille morfar på noget tidspunkt:-) Jeg føler mig meget mere udholdende, når jeg dyrker sport, og bliver generelt ikke så øm i kroppen, som jeg plejer. Efter 2 mdr. er det hele endnu mere udtalt. Jeg har det fantastisk!”

”I november var jeg på en spændende 10 dages rejse til Vietnam. Der var et stramt program, hvor vi skulle se både nord og syd. Vi skiftede hotel hver dag, var tidligt oppe, kørte med nattog osv. Hjemrejsen gik lige som udturen over Warcawa. Da var vinteren i fuld gang med snekaos i Europa, så vi var knap 40 timer om at komme hjem til Snekkersten. Her “burde” man jo være segnefærdig af træthed. Men jeg var begyndt på Vitality ultimo oktober, og det var en dejlig fornemmelse at have overskud til at kunne nyde turen og fulde drag og klare hjemrejsen uden nogen form for træthed. Jet-lag har jeg heller ikke mærket noget til. ”

Jeg er generelt en meget glad for positiv person, med en del energi på arbejde (Tandlægeklinik) hvor jeg har fortalt om, at jeg tager dem. En dag  spurgte jeg mine kolleger om de kunne mærke nogen forskel. To svarede prompte og uafhængigt af hinanden, at jeg for deres skyld ikke behøvede at tage flere, sådan som jeg futtede rundt og satte ting i gang!

Jeg ER glad; som jeg beskrev det en morgen; hvor jeg skulle hælde vand op fra en kogende elkedel, sagde jeg til min mand:”Sådan har jeg det inden i som en boblende kedel, fuld af glæde og positiv energi”. Så jeg vil gerne bestille nogle flere så jeg kan begynde at dele dem rundt.

Jeg er lige er kommet hjem fra et hårdt og intensivt kursus i Miami og ingen problemer med jetlag hverken den ene eller anden vej.

I sommer forstuvede jeg begge ankler voldsomt og har døjet rigtig meget med det. Lægen sagde jeg skulle regne med 8-9 måneder før nogenlunde bedring.
Startede så med Vitality i november, og 14 dage efter skulle jeg på sportsferie, med bange anelser fordi jeg stadig ikke kunne træne uden smerter……..og hvad sker der…pludselig kunne jeg træne 4-6 timer om dagen uden problemer???? Vildt.”

”Nu har jeg taget Vitality i ca. 1½ måned. Jeg har ikke brugt min astma spray siden den dag jeg startede. Jeg sover bedre om natten. Nu er jeg kun 2 gange oppe i stedet for 5 gange. Generelt mere energi. Før fældede jeg meget, når jeg vaskede hår – det er helt stoppet.”

”Jeg er kommet i gang med at tage Vitality, og jeg har mærket mange forandringer.
Først og fremmest har jeg ikke de samme smerter i hånden og armen som tidligere. Jeg er blevet mere glad og frisk, jeg kan overkomme meget mere, og jeg har helt bestemt fået meget mere overskud og energi, dog sover jeg ikke så meget som inden jeg tog dem, men jeg føler mig frisk og udhvilet.

”Jeg har fået en meget bedre søvn efter brugen af Vitality. Går senere i seng og er udhvilet, når jeg vågner. Har mere energi i løbet af dagen og får ikke længere energimæssige dyk sidst på dagen. Har fået lyst til at tage hul på flere af hængepartierne af praktiske opgaver i huset. Føler mere smidighed i kroppen.”

En pige på 45 år, som er vant til at sove fra kl. 20-23 i sofaen, er nu frisk og har lyst til at lave noget nu.

En mandlig patient på 79 år, som jeg har trænet gennem flere år, har ikke kunne rejse sig selv fra siddende, da han har en halvsidig lammelse. Efter en uge på Vitality, kan han rejse sig selv x 15…  På 2 piller om dagen.  MVH fysioterapeut C..T…

En mand på 67 år som kun sover 2-3 timer om natten gennem 20 år eller mere er gået over til at sove 5-6 timer om natten, han er lykkelig.

En veninde på 43 år, skriver til mig “Jeg mener med de piller, at jeg har fået lyst til flere ting, tror ikke jeg er så negativ og ugidelig mere. Er heller ikke så træt om aftenen. Tager kun 3 piller om dagen, da jeg synes det er nok”   🙂

Lige en lille beretning om mine forældres oplevelse med AgeLoc Vitality. Min far bliver 80 og min mor bliver 75 i år. Min far fik desværre i juni 2007, 3 blodpropper i hjernen. Det gik ud over hans fysiske bevægelighed. Derfor går det meste af hans tid med at se TV. Han går med rolator og hvis han har det rigtig godt går han med en stok, men det er sjældent. Psykisk har han det heller ikke særlig godt, det siger jo sig selv i hans situation. Min mor, der er tidligere sygehjælper, passer og plejer ham i deres lejlighed. I oktober købte vi et glas Vitality til mine forældre. De har så siden okt. fået 2 Vitality til morgen og en til aften. Min far har bare fået det så fantastisk godt. For første gang siden juni 2007, går han selv i bad, min mor skal kun tørre ham på ryggen. Han står op, når han børster tænder, hvor han før sad ned på rollatoren.

Hans stemme er blevet høj igen. Han har fået følelser i sine tæer og fødder og balancen er blevet meget bedre. Det vil sige, at han alt i alt klare sig meget bedre. I sidste uge gik han alene fra badeværelset og ind i stuen. Psykisk har han det meget meget bedre. Han er glad, sidder og synger og fortæller vittigheder. Min mor har fået mere energi og har lyst til udendørs aktiviteter på deres lille terrasse og er blevet mere glad.

Jeg har nu taget AgeLoc Vitality i ca. 4 uger og mærker en markant stigning i mit energiniveau. Jeg er sidst i fyrrene og er blevet testet til at være i  den såkaldte ”overgangsalder”, med hvad deraf følger af forskellige udfordringer. Efter at jeg er begyndt at tage AgeLoc Vitality, er jeg ikke længere så træt om aftenen, jeg hopper mere rundt til Zumba og føler mig generelt i bedre humør. Også lysten til sex og sjov er forøget (siger min mand) – og det må jeg give ham ret i. Jeg skulle lige vende mig til både lugt og eftersmag af kapslerne, men da fordelene langt overvejer denne lille ulempe, så fortsætter jeg selvfølgelig med indtagelse af AgeLoc Vitality

Flemming, 59 år. Jeg startede med Vitality i november 2010. Og kan varmt anbefale produktet. Jeg har fået mere energi, sover bedre, mere overskud i hverdagen, er ikke længere stresset og kan klarer store projekter uden stress, har fået et meget bedre humør og kroppen føles yngre.

Karin,  60 år. Karin går til gymnastik en gang ugentligt og før brugen af Vitality, blev der konstant kigget på uret efter 30 minutters gymnastik, og tanken “hvornår er de 90 min. færdige” var der hver gang. Efter en uge på Vitality kunne hun mærke, at hun kunne træne mere uden at føle sig træt. Efter 14 dage var træningen færdig, før hun kiggede forpustet på uret. Og hvis hun ville kunne hun blive ved. Hun sover bedre om natten, sover igennem, vågner altid frisk, hvad enten hun har sovet normal antal timer eller mindre. Hun har lyst til at lave flere opgaver i huset end tidligere.

Min mor, er kommet helt af med sin gigtpille, som hun plejer at tage om eftermiddagen for at kunne holde smerterne i knæene ud sidst på dagen.  Og hun behøver heller ikke at sidde stille for at samle energi til resten af dagen, efter at hun er begyndt at spise Vitality.